Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
WINX CLUB - A MOZIFILM - AZ ELVESZETT KIRÁLYSÁG TITKA
WINX CLUB - THE MOVIE (2004) - OLASZ

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Kaland, Rajzfilm
Rendezte:Iginio Straffi
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Olasz - Stereo
Képformátum:16:9 - 2:35.1
Hossz:92 perc


1990 Ft.Nem kapható


A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy õ tündér… és egy hercegnõ. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthetõ, hogy tün-dérmesévé vált. Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták.

Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleirõl, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba. A Winx és a Specialisták ve-szélyekkel teli kalandra készülnek, és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus birodalom sorsa.

Tizenhat évvel ezelõtt a Varázslatos Dimenzió leghatalmasabb varázslói önfeláldozó küzdel-met vívtak az abszolút gonosszal. Azonban a háborúnak nem lett vége. A birodalom sorsa most Bloom kezében van.

Vajon sikerül-e Bloomnak, Florának, Stellának, Asihának, Musának és Tecnának gyõzedel-meskedni a rémálomba illõ szörnyetegek felett és megtalálni Domino utolsó királyát? Vajon meg tudják-e menteni az elveszett birodalmat, hogy Bloom Domino hercegnõjévé váljon? Csak rajtuk áll a Varázslatos Dimenzió sorsa.

Az egészestés film a hazánkban jelenleg televízióban futó népszerû rajzfilmsorozat mozis vál-tozata. Olaszországban nézettségi csúcsokat döntött.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Elõzetes
Werkfilm
TV-szpotok