Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A GRIFF TÁMADÁSA
ATTACK OF THE GRYPHON (2007) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Kaland
Rendezte:Andrew Prowse
Szereplők:Jonathan LaPaglia, Larry Drake, Amber Benson, Andrew Pleavin
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:86 perc


990 Ft.Nem kapható


A film egy mesebeli országban játszódik, ahol 300 évvel ezelõtt két herceg Lock és Delphus összeveszett egymással azon, hogy kit illet az apjuk trónja. Lock megölte Delphust, és az ország két ellenséges tartományra, Locklandre and Delphire szakadt.
A történet kezdetekor is dúl a háború. Az ellenséges Delphi teljesen feldúlta Locklandet. A locklandi király udvari varázslójához, Armandhoz (Larry Drake) fordul segítségért. A varázsló a király vérét felhasználva életre kelt egy hatalmas kõgriffet, és a repülõ szörnyeteg segítségével megfutamítja a delphiek seregét. Ezután azonban saját királya ellen fordul, és a griff segítségével a hatalomra tör.
Amelia hercegnõnek (Amber Benson) sikerül elmenekülnie és megpróbál szövetségre lépni a visszavonulóban lévõ delphi sereg vezetõjével, Seth herceggel (Jonathan LaPaglia) a gonosz Armand legyõzéséhez. Cassandra, a herceg anyja, azt tanácsolja, hogy keressék meg a Drakóni Lándzsát, amellyel elpusztíthatják a griffet. A lándzsa azonban két darabban van, és mind a kettõt meg kell találniuk a sikerhez, mert ha nem, Armand egy varázslat segítségével rövidesen halhatatlanná válik.
Amelia és Seth a lándzsa keresésére indul. Azonban Armand sem tétlenkedik: ellenségességet igyekszik szítani a szövetségesek között, és amikor a lándzsa egyik része már elõkerül egy õsi templomból, megpróbálja azt ellopni. Hõseinknek szembe kell nézniük a griff támadásaival is. Az ármány azonban nem sikerül, a két király békét köt egymással, miközben Seth elõkeríti a lándzsa másik felét, a pengét, is egy varázslattal õrzött labirintusból.
Mihelyt Seth megszerezte a pengét, a varázsló rejtekhelyére siet, hogy megküzdjön vele, de Armand ezalatt fogságba ejteti Ameliát, megöli testõrét, és arra akarja kényszeríteni, hogy legyen a felesége. Hõseinknek le kell gyõzniük a gonoszt, hogy egymásé lehessenek, és örökre helyreálljon a béke Lockland és Delphi között…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Elõzetes