Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FARKASÖLŐ
VOLKODAV IZ RODA SERYKH PSOV (2007) - OROSZ

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Kaland
Rendezte:Nyikolaj Lebegyev
Szereplők:Alekszandr Buharov, Okszana Akinsina, Alekszandr Domogarov, Igor Petrenko, Natalja Varlej
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:136 perc


990 Ft.Nem kapható


Farkasölõt halálra ítélik, de megmenekül, és bosszút akar állni a törzsének lemészárlásáért. A Szürke Kutyák klánjának utolsó tagja rettenthetetlen harcossá válik. Miután megmenekül a halál torkából, társával, Földi Denevérrel együtt útnak indul. Egyetlen cél vezérli: el akarja pusztítani az Vérszomjast, azt a kegyetlen gyilkost, aki mindenkit megölt a Szürke Kutyák falvában.

A Vérszomjas kastélyába hosszú út vezet, de Farkasölõ végül sikerrel jár, megtalálja a kastélyt és legyõzi a fõ gonoszt. Harc közben kiszabadít két rabot, a bölcs Tilornt és Niilitet, a rabszolgalányt. Hõsünk elkíséri õket Galirad városába, ahol éppen nagy a felfordulás. Zsádoba, a gonosz druida bármelyik pillanatban megtámadhatja a várost. Galirad királya mindent megtesz, hogy megmentse városát, ezért Vinitarhoz, a fiatal harcoshoz adja a lányát, aki megígéri, hogy megmenti õket a pusztulástól.

Elen hercegnõnek el kell indulnia újdonsült férjének országába, és megkéri Farkasölõt, hogy kísérje el a veszélyes úton. Farkasölõ a hercegnõ szolgálatába lép. Az út során sok titokzatos esemény történik velük, amíg apránként ki nem derül az utazás valódi célja...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Fotógaléria - A színfalak mögött