Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
31. KILOMÉTER
KILÓMETRO 31 (2006) - MEXIKÓI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Rigoberto Castaneda
Szereplők:Iliana Fox, Adriá Collado, Raúl Méndez
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Spanyol - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:101 perc


990 Ft.Nem kapható


Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi õt üti el, és a nõ mély kómába esik.
Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettõjük közötti rejtélyes „kapcsolaton” keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a „kapcsolatnak” a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elszenvedett a balesetnél. Egy sor természetfeletti esemény rádöbbenti Catalinát, hogy a kettõjük közötti „kapcsolat” erõsebb, mint valaha, és Agata, bár eszméletlen állapotban van, segítségért kiált hozzá.
Catalina ki akarja deríteni, hogy mi is történt valójában a nõvérével, és fel akarja ébreszteni a kómából. Nuño, Agata régi barátja, és Omar, Catalina barátja is vele tartanak. Elmennek az országút 31. kilométeréhez, ahol rádöbbennek, hogy ezen a helyen számos furcsa baleset történt, amelynek hátterében egy anya kísértete áll, aki évekkel ezelõtt elvesztette kisfiát. Sõt rájönnek, hogy Agata nemcsak kómában van, hanem csapdába esett az élõk és a holtak világa, a valóság és La Llorona legendája között.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Elõzetes