Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NINJA SCROLL - LIMITÁLT, FÉMDOBOZOS (2 DVD)
JUBEI NINPUCHO (1993) - JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Anime
Rendezte:Yoshiaki Kawajiri
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:NavigÁtor Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Japán - Dolby Digital 5.1
Japán - DTS
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:94 perc


5990 Ft.Nem kapható


Dzsube Kibagami, a legendás harcos magányosan vándorol az országban. Útja során megment egy gyönyörû nindzsanõt, Kagerót, akinek társait lemészárolta Tesszaj, a démoni erejû harcos. Kagero a közeli Koga nindzsa klán tagja, és azért indult útnak, hogy kiderítse, mi okozta azt a szörnyû járványt, ami egy egész falut kipusztított. Hamar kiderül, hogy a támadó nincs egyedül, õ csak az egyik Kimón nyolc ördöge közül. Dzsube nem menekülhet elõlük, egytõl-egyig le kell gyõznie õket, ha életben akar maradni, de nem pusztán a saját élete a tét: egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, ami az egész sógunátus jövõjét veszélybe sodorhatja.



A legendás rendezõ, Kavadzsiri Josiaki (D, a vámpírvadász - Vérszomj, Animátrix) kultikussá vált filmje a japán mondák világát eleveníti meg a modern akciófilm eszközeivel. A Ninja Scroll egyike azoknak alkotásoknak, amelyek a nyolcvanas évek végén, valamint a kilencvenes évek elején új utakra terelték a japán animációt, és híressé tették az egész világon. Kavadzsirit pedig egy csapásra a legünnepeltebb animációs rendezõk közé emelte, hatása pedig a mai napig tetten érhetõ számos mûfajban. Sikerét elsõsorban a kirobbanóan látványos, kreatív párbajoknak, és a sablonokon átlépõ, zsarolással, megtévesztéssel, erotikával fûszerezett misztikus történetnek köszönheti.



A japán kultúrával ismerkedõknek is bepillantást enged a XVII. század legendáinak bátor harcosokkal és gonosz démonokkal teli világába. Bár a Ninja Scroll-t eredetileg csak videón történõ bemutatásra szánták, így kisebb költségvetéssel és stábbal készült, mint egy átlagos mozifilm, mégis az olyan szuperprodukciók között szokták emlegetni Kavadzsiri és a Madhouse stúdió munkáját, mint az Akira, a Ghost in the Shell, vagy Miyazaki Hayao filmjei.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú a rendezõvel (feliratos)
Kisfilm - Így készült a szinkron
Kisfilm a színészekkel (feliratos)
Elõzetes
Dokumentumfilm - Ninjutsu dojo-k Magyarországon
Alternatív változat - A film 16:9-es változata (feliratos)
Szöveges produkciós információk