Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ELLENSÉGES VÁGYAK
LUST, CAUTION (2007) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Erotikus, Háborús, Thriller
Rendezte:Ang Lee
Szereplők:Joan Chen, Tony Leung Chiu Wai, Wei Tang, Anupam Kher, Kar Lok Chin, Lee-Hom Wang, Johnson Yuen
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:152 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Kína,1938. Wong igazi jó lány, aki épp most kezdi egyetemi tanulmányait. A fiatal nõ teljesen magára maradt a világban, anyja meghalt, az apja pedig testvérével együtt Angliában rekedt a II. világháború kitörése miatt.



Az egyetemen megtetszik neki egy diák, Kuang, miatta jelentkezik az iskolai drámacsoportba. A hazafias érzelmektõl fûtött fiú veszélyes tervet eszel ki a japánokkal együttmûködõ kínaiak megbüntetésére: a magas beosztásban lévõ Yee-t akarja megölni.



Wongnak a színpad után, most az életben is szerepet kell játszani. Feladata, hogy Yee feleségének bizalmát elnyerve, a férfi szeretõje legyen, elõkészítve a terepet az ellenállók merényletének. Wong veszélyes játszmába kerül, szûz lányként egy csábító férjes asszonyt kell alakítania. Azzal pedig végképp nem számolt, hogy az ellenségétõl függésbe kerül, a férfihez kötõdõ fizikai szenvedélye miatt.



Ang Lee új filmje egyszerre történelmi kémregény és erotikus thriller. A japánok által megszállt, második világháború korabeli Sanghajban és Hongkongban játszódó történet a 64. Velencei Filmfesztivál fõdíját kapta.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Werkfilm