Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DIE HARD 1-2 DÍSZDOBOZ
DIE HARD, DIE HARD 2

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:John McTiernan, Renny Harlin
Szereplők:Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Alan Rickman, Franco Nero, Dennis Franz, William Atherton
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Héber, Holland, Lengyel, Magyar, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9
Hossz:245 perc


12990 Ft.Nem kapható


Die Hard 1:
Itt az igazi feledhetetlen mozihõs, alaposan ellátva mindennel, amit az évtized megkíván tõle. Õ az örökké másnapos rendõr, aki mindig fáradt, magányos, és mindig akarata ellenére kénytelen harcba szállni.
De ha egyszer beszáll, akkor már nem ellenfelei döntik el, hogy õk mikor szállnak ki.
John McClane már számított egy kis csetepatéra, amikor Los Angelesbe jött, hiszen feleségével akart találkozni. Ám egy kicsit többet kap, mint amire befizetett. A felhõkarcolót, ahol élete párjával volt találkozója, terroristák kerítik hatalmukba.
McClane idegen terepen, csupán egy revolverrel felszerelve hirdet ellenük személyes háborút. És míg odakint gyülekeznek a tehetetlen rendõrök, õ egyenesen beleveti magát küzdelem közepébe.
Die Hard 2:
John McClane, a kilencvenes évek Humphrey Bogartja újra megküzd a lehetetlennel. Rajta kívül kinek lenne esélye - és ki lenne olyan bolond -, hogy egymaga vegye fel a harcot egy teljes magánhadsereggel?
A terroristák elfoglalnak egy nemzetközi repülõteret, hogy kiszabadíthassák az ott fogva tartott dél-amerikai diktátort. Tervük szinte tökéletes. Mindre felkészültek, amit bevethetnek ellenük, egyedül egyvalamire nem: a New York-i rendõrség magányos detektívjére. McClane megküzd a hóviharral, a gengszterekkel és a terrorista-ellenes kommandó tétovázó parancsnokával. A kifutópályákon elszabadul a pokol, a félhomályban totális háború dúl: egy magányos, cinikus zsaru ismét a vesztébe rohan.




Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiokommentárok
Werkfilmek
Kimaradt jelenetek
Elõzetesek
Interjúk
A forgatókönyv
Sztoribordok
Elõzetesek

Extrákkal teli bonus lemez mindegyik részhez!