Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MÉLYVÍZ
THE DEEP END (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi, Thriller
Rendezte:David Siegel, Scott McGehee
Szereplők:Tilda Swinton, Goran Visnjic, Jonathan Tucker, Raymond Barry
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Lengyel, Horvát, Görög, Finn, Dán, Cseh, Angol, Portugál, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:97 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Milyen messzire mehet el egy asszony, aki félelmében és kilátástalanságában harcba száll, hogy megvédje családját? Rejtegethet-e egy gyilkost is akár? Kockáztathatja-e saját életét? Feláldozhat-e mindent, amiben korábban hitt, feladhatja-e büszkeségét, erkölcsi tartását - önmagát? Határtalan-e a szeretet?
A delejes thrillerben egy egyszerû, külvárosi nõnek kell szembenéznie ezekkel a kérdésekkel. A látszólag hétköznapi háziasszony, Margaret Hall (Tilda Swinton) egy kora reggel rábukkan legidõsebb fia, Beau (Jonathan Tucker) barátjának, Darbynak (Josh Lucas) holttestére a házuktól nem messze esõ mólónál. Margaret úgy dönt, elsüllyeszti a hullát a tó közepén. A férfi titokzatos halálát követõen hirtelen felbukkan Alek Spera (Goran Visnjic), aki megmutat egy videokazettát az asszonynak, melyen Beau és barátja láthatók félreérthetetlenül kompromittáló helyzetben. Az idegen megzsarolja a nõt: ha nem fizet, bemártja a fiút. Ami kezdetben csupán macska-egér játéknak tûnik Margaret és a férfi között, hamarosan kegyetlen vadászattá fajul.
A Scott McGehee és David Siegel alkotópáros második filmje megbabonázta a Sundance-i, majd a Cannes-i Filmfesztivál közönségét.