Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A NAPKIRÁLYNŐ
LA REINE SOLEIL (2002) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm, Történelmi
Rendezte:Philippe Leclerc
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar
Hang:Francia - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.77:1
Hossz:74 perc


2990 Ft.Nem kapható


A film alapjául szolgáló könyv írója a mai francia irodalom egyik legsikeresebb szerzõje, Christian Jacq, aki a fikciós elemekkel tarkított történelmi kalandregény mûfajának legnépszerûbb mûvelõje. A Napkirálynõ Akhenaton, Nefertiti és Tutankhamen korába, az akkori Egyiptom mágikus, misztikus világába kalauzolja el az olvasót és a nézõt.

Krisztus elõtt a 14. századi Egyiptomban , Akhenaton a Napot istenként imádja és megpróbálja ezt népének is elõírni, elhagyja Thébát, és egy új fõvárost épít, amit a Nap Városának nevez.( jelenleg Tel El Amarnának hivják). A fiatalabb lánya, Akhesa, elhagyatottnak érzi magát, anyja Nefertiti messze él tõlük, apja, a fáraó pedig Egyiptom és imádott istenén kívül nem tud elég idõt szánni rá, ezért elhatározza, hogy elmenekül a palotából és megkeresi az édesanyját, akit évek óta nem látott.

A fiatal herceg Thout, azért érkezik a Nap Városába, hogy feleségül kérje Akhesát, de a lány önfejûségének miatt belekeveredik a szökésébe, így kénytelen-kelletlen elkíséri õt a hosszú és kalandokkal teli utazásán.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Interaktív játékok
Így készült a film
Elõzetes