Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VÉRZŐ OLAJ (DIGIPACK KIADÁS)
THERE WILL BE BLOOD (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Paul Thomas Anderson
Szereplők:Daniel Day-Lewis, Mary Elizabeth Barrett, Paul Franklin Dano, Dillon Freasier, Christine Olejniczak, Ciarán Hinds, Paul Tompkins
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Irvit, Magyar, Szlovák
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.66:1
Hossz:152 perc


2990 Ft.Nem kapható


A Vérzõ olaj a család, a végzet, a hatalom és nem utolsósorban az olaj története. A helyszín: Kalifornia tûzveszélyes határvidéke a századforduló idején, amikor minden a petróleumról szólt. A fõszereplõ: Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), az egykori ezüstbányász, aki saját erejébõl vált nagyhatalmú olajmágnássá.

Mikor Plainview kap egy titokzatos tippet, hogy van egy kis városka nyugaton, ahol egy egész olajóceán szökell ki a földbõl, úgy dönt, hogy fiával együtt nekivág, és szerencsét próbál a poros Little Bostonban. Ebben az apró koszfészekben, ahol az egyetlen szórakozás a helyi templom karizmatikus fiatal papja, Eli Sunday (Paul Dano) miséin való részvétel, Plainview és fia valóban megcsinálják a szerencséjüket. Ám akármekkora is az öröm, és bármilyen tetõfokra hág is a gazdagság, semmi sem marad a régi. A kitermelt olaj mennyiségével együtt nõnek a konfliktusok is, és az emberi értékek - a szeretet, a remény, a közösség, a hit, az ambíció, valamint az apa és fia közti kötelék - is veszélybe kerülnek a korrupció, a csalás és az olaj kimeríthetetlen áramlása miatt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Kisfilm: A ptróleum története (kb.25 perc)
Kisfilm: Vérzõ olaj: a kutatás (kb.15 perc)
Kimaradt jelenetek (kb.9 perc)
Elõzetes
Bakik