Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DAVID ATTENBOROUGH: ÉLET HIDEGVÉRREL (2 DVD)
DAVID ATTENBOROUGH: LIFE IN COLD BLOOD (2007) - ANGLIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Ismeretterjesztő film, Természetfilm
Rendezte:nem ismert
Szereplők:David Attenborough
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:155 perc


3790 Ft.Nem kapható


A kétéltûek és a hüllõk a legsikeresebb élõlények, melyeket a föld valaha a hátán hordott. Közel 200 millió éve uralják a világot, és több mint 14.000 fajuk létezik. Honnan származnak ezek az õsi állatok, és mi sikerük titka? A hidegvérûek élete stábja az Antarktiszt leszámítva bolygónk szinte valamennyi pontját bejárta, hogy választ adjon e kérdésekre, és a legmodernebb technológiát használva bevezessen e rendkívüli állatok rejtélyes világába.



Milyen a teknõsök és szarvas kaméleonok lovagi tornája? Miért végez fekvõtámaszokat a Jacky-agáma? Miért kapaszkodnak össze az apró bíborbékák szumófogásban? A leghatalmasabb, és legveszélyesebb, valamint a legkisebb, legfurcsább kétéltûek és hüllõk gyengéd pillanatait és érzéki udvarlását lélegzetelállító képsorokon örökíti meg e film, melyben olyan viselkedésformákat figyelhetünk meg, melyeket eddig még soha.



"A kétéltûekrõl és hüllõkrõl az emberek azt tartják, hogy lassúak és primitívek. Valójában halálosan gyorsak, szemkápráztatóan gyönyörûek, meglepõen gyengédek és elképesztõen okosak." (David Attenborough)



1. lemez:

- A hidegvérû igazság

- A szárazföld meghódítói

- A sivatag sárkányai



2. lemez:

- Kifinomult kígyók

- Páncélos óriások