Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CÉLKERESZTBEN (BLU-RAY)
IN THE LINE OF FIRE (1993) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Wolfgang Petersen
Szereplők:Clint Eastwood, John Malkovich, Dylan McDermott, Rene Russo, Gary Cole, Fred Dalton Thompson, Gregory Alan Williams, John Mahoney, Jim Curley, Sally Hughes, Tobin Bell, Bob Schott, Juan A. Riojas, Patrika Darbo
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Dán, Finn, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Norvég, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby True HD
Spanyol - Dolby True HD
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:128 perc


6790 Ft.Nem kapható


Frank Horrigan kemény, megalkuvást nem ismerõ ügynök. Soha nem tudja megbocsátani magának, hogy 1963 novemberében nem állt a helyzet magaslatán és kõvé dermedve nézte végig, amint John F. Kennedy koponyáját egy merénylõ puskagolyója szabályosan szilánkokká zúzza.



Kereken harminc év telt el azóta. Horrigan már kiöregedett a testõrségbõl, de a Titkosszolgálat még mindig jól tudja hasznosítani tudását. Egy napon hétköznapinak tûnõ megbízást kap. Egy házmester telefonált a belügyeseknek, hogy egyik lakója gyanúsan viselkedik.



Horrigan kiszáll a helyszínre, és megdöbbenve tapasztalja, hogy egy olyan fickó lakásán jár, akit erõsen foglalkoztatnak az elnökgyilkosságok. A férfi lakásának falait az Egyesült Államok történetének jelentõs merényleteirõl készült képek borítják, köztük a Kennedy-gyilkosság egyik leghíresebb pillanatát megörökítõ fotó: elõl a becsapódó golyótól összecsukló elnök, a háttérben pedig a fiatal, kõvé meredt Horrigan - piros filctollal bekarikázva.



Frank meggyõzõdéssel vallja, hogy újabb elnökgyilkosság készül, és megfogadja, hogy ezúttal nem mond csõdöt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Színfalak mögött a titkosszolgálattal
Kisfilm - Rövidfilm a titkosszolgálati módszerekrõl
Kisfilm - Hogyan csinálták?
Dokumentumfilm - A valódi áldozat: Célkeresztben - Dokumentumfilm a testõrök munkájáról
Audiókommentár a rendezõ közremûködésével
Kimaradt jelenetek