Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VEGASI VAKÁCIÓ (SZINKRONOS KIADÁS) DVD
VEGAS VACATION (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Vígjáték
Rendezte:Stephen Kessler
Szereplők:Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Randy Quaid, Ethan Embry, Wayne Newton, Miriam Flynn, Shae D'Lyn, Marisol Nichols, Wallace Shawn, Sid Caesar
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Ha Clark Griswold egyszer a fejébe vesz valamit, nincs, aki megállítsa. Fõleg amikor úgy érzi, hogy itt a vakáció ideje. A célpont ezúttal Las Vegas, a családi szórakozás fellegvára!A Vegasi vakáció sztárja, Chevy Chase negyedik alkalommal ontja a parádés poénokat Clark, a csetlõ-botló családapa szerepében.



Beverly D’Angelo, azaz Clark felesége, Ellen is visszatér, csak most épp egy másik pasasért van oda, Randy Quaid pedig Eddie bácsi bõrébe bújva tornáztatja meg ezúttal is a rekeszizmokat. Ethan Embry (Nyomul a banda!) és az elsõfilmes Marisol Nichols játsszák a Griswold ikreket, akik örömmel vetik bele magukat az éjszakai életbe – feltéve, ha apu meg anyu otthon marad. A bûvészshow-tól a hajókázásig, a kasszarobbantástól a legatyásodásig (ha egyszer Wallace Shawn osztja a lapokat), egy hõsszerelmesrõl nem is beszélve (Wayne Newton Ellent ostromolja): jöhet bármi, Clark eltökélten óvja a családját, no meg a pénztárcája épségét.