Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSERE-BERE PÁROS
BUTCHER

Formátum:DVD
Rendezte:Terry Hughes
Szereplők:Demi Moore, Frances McDormand, George Dzundza, Jeff Daniels, Margaret Colin, Mary Steenburgen, Miriam Margolyes
Forgalmazó:UIP-Duna Film
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Surround
Német - Dolby Surround
Olasz - Dolby Surround
Spanyol - Dolby Surround
Cseh - Dolby Surround
Képformátum:16:9
Hossz:100 perc


6790 Ft.Nem kapható


Varázslat van a levegõben

Amikor egy Greenwich Village-i hentes, Leo Demke (George Dzundza) hazatér észak-karolinai halásztúrájáról, alig várja, hogy mindenkinek megmutassa a nagy fogást: gyönyörû, újdonsült feleségét, a vidéki látnokot, aki Marinának hívnak (Demi Moore).
De a hentes büszkesége csakhamar aggodalommá válik, amikor pletykákat hall egy isten háta mögötti médiumról, akinek varázslatai hatására a keményszívû városlakókból szerelmes kamaszok lesznek.
Dr. Alex Tremor (Jeff Daniels), a helyi pszichiáter nincs meggyõzõdve Marina állítólagos varázserejérõl. De a szakkönyvei nem tudják megmagyarázni azt az örömöt, amit a nõ terjeszt, sem azt a növekvõ vonzalmat, melyet õ érez Marina iránt.
Mary Steenburgen további szereplésével a (cím) "bûbájos mese a romantikus szerelemrõl és egy varázslatos kalandról" (David Sheenan, KNBC-TV, Los Angeles).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Mozielõzetes