Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KINCSVADÁSZOK
DIAMOND DOGS (2007) - KANADAI-KÍNAI

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland
Rendezte:Shimon Dotan
Szereplők:Dolph Lundgren, Yu Nan, Xue Zuren, Willima Shriver
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


990 Ft.Nem kapható


Kalandor, világutazó, akinek soha nincs pénze és keveset beszél. Az ember, aki bármire kapható. A tökéletes megoldás az Ön problémájára! Õ Ronson.



Az amerikai veteránra, Ronsonra (Dolph Lundgren) igencsak rájár a rúd. Kegyetlen és tiltott viadalokon kénytelen verekedni egy belsõ mongóliai városkában, hogy összeszedjen annyi pénzt, amibõl kifizetheti az adósságait.
Sorsa azonban még ennél is rosszabbra fordul, amikor egyszer rajtakapják, és letartóztatják. A bíró válaszút elé állítja: vagy egy hónapon belül kifizeti az adósságát, vagy újra börtönbe zárja. Ronson kétségbeesetten keresi a megoldást, amikor találkozik a csábos Anikával (Yu Nan). A lány egy kis utcába csalja, ahol hárman támadnak rá. Miután Ronson sikeresen legyõzi támadóit, megtudja, hogy az egészet Anika mostohaapja, Chambers (William Shriver), a vagyonos New York-i mûgyûjtõ szervezte meg, hogy próbára tegye képességeit.

Chambers annyi pénzt ajánl Ronsonnak, amibõl kifizetheti adósságát, ha részt vesz abban az expedícióban, amelyet Chambers, Anika, és az archeológus Ang Shaw szervez Mongólia zord hegyvidékére. Chambers egy titkos térkép segítségével meg akarja találni azt a templomot, amely a legendás Tangkát, Ochirvaani isten felbecsülhetetlen értékû buddhista faliszõnyegét rejti. A szõnyeg állítólag hatalmas spirituális… sõt, talán természetfeletti erõvel rendelkezik. De halálos átok védi.

Ronsont és az expedíció többi tagját nem rettenti el a zord vidék és az embert próbáló utazás. A küldetésüket nehezíti, hogy meg kell küzdeniük a Tangkát keresõ rivális bandával, Zukovval és zsoldosaival. De ki éli túl a kegyetlen küzdelmet, ki kaparinthatja meg a szõnyeget, és kit fog sújtani az átok?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Színfalak mögött
Ajánlók