Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BAZI NAGY GÖRÖG LAGZI (ÚJ)
MY BIG FAT GREEK WEDDING (2002) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Joel Zwick
Szereplők:John Corbett, Nia Vardalos, Lainie Kazan, Michael Constantine, Gia Carides, Louis Mandylor, Marita Zouravlioff, Sarah Osman, Bess Meisler, Andrea Martin, Gerry Mendicino, Gia Carides, Joey Fatone, Ian Gomez, Jayne Eastwood, Bruce Gray, Fiona Reid
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Lengyel, Magyar, Román
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS ES
Cseh - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


999 Ft.Nem kapható


Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetõleg még rendes is.



Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen võvel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel.



De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétõl, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szõke, nem görög, és még vegetáriánus is.



Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú
Elõzetes
Werkfilm
Kimaradt jelenetek