Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
2020: A TŰZ BIRODALMA (FÓRUM HOME KIADÁS)
REIGN OF FIRE (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendezte:Rob Bowman
Szereplők:Christian Bale, Matthew McConaughey, Izabella Scorupco, Gerard Butler, Scott Moutter, David Kennedy, Alexander Siddig, Ned Dennehy, Rory Keenan, Terence Maynard, Doug Cockle, Randall Carlton, Chris Kelly, Ben Thornton, Alice Krige
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Cseh, Horvát, Magyar, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:98 perc


3990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Quinn 12 éves, amikor a londoni metró egyik alagútjában szemtanúja a Sárkány ébredésének. Sikerül kimenekülnie a mélybõl, ám édesanyja nem éli túl a találkozást, és ez az esemény a Föld egész lakosságára nézve végzetes következményekkel jár.



Húsz évvel késõbb világunk immár elhagyott, felégett, romos pusztaság. A sárkányok elszaporodtak és erõsebbek az embernél. Maroknyi túlélõ maradt csupán, de már õk sem harcolnak. Barlangok mélyén, elhagyott erdõkben bujkálnak.



Quinn egy kis közösség vezére: õk egy elhagyott várkastélyban igyekeznek ellenállni a meg-megújuló támadásoknak, és a legfõbb céljuk, hogy megmentsék a gyerekeik életét.



Ám a néptelen felföld felõl különös vendégeik érkeznek. Sárkányölõk. Van Zan és emberei felveszik a harcot a tûzokádó szörnyetegek ellen.



Quinn a túlélésre játszik, szeretné elkergetni õket, hogy elkerülje a szerinte kilátástalan vérontást, de nemsokára belátja, neki is harcolnia kell. Van Zan terve ugyanis annyira elképesztõ, hogy akár még sikerülhet is!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Leheljünk életet a terrorba
Kisfilm - Ha nem bírod a hõséget – A film trükkjei
Interjú a rendezõvel
Elõzetes