Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MESÉK A KRIPTÁBÓL - DÉMONLOVAG
TALES FROM THE CRYPT: DEMON KNIGHT (1995) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Ernest R. Dickerson, Gilbert Adler
Szereplők:William Sadler, Billy Zane, Thomas Haden Church, Jada Pinkett Smith, CCH Pounder, Brenda Bakke, Dick Miller, John Schuck, Gary Farmer, Charles Fleischer, Tim De Zarn, Sherrie Rose, Ryan O'Donohue, Tony Salome, John Kassir
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:89 perc


2990 Ft.Nem kapható


Brayker (William Sadler), a titokzatos átutazó birtokában van a hét õsi kulcs utolsó darabja, mely képes megállítani a sötét erõket és megmenteni az emberiséget a végsõ gonosztól. De a Föld lakóinak élete csak addig van biztonságban, míg Brayker el tudja hárítani a démoni Gyûjtõt (Billy Zane), a hat másik kulcs tulajdonosát.



Megszállott harcára, Brayker és egy lerobbant szálló vendégei ellen, a Gyûjtõ összetoboroz egy tábornyi rémisztõ hullát. Felfegyverkezvén puskákkal, szentelt vérrel és kegyetlen humorral, Brayker és az erõs idegzetû Jeryline (Jada Pinkett-Smith) vezetésével a hotel lakói egy gyomorforgató csatában szembeszállnak az ördögi hordával.



Rémisztõen tehetséges színészekkel, szörnyen látványos speciális effektusokkal és a Mesék a kriptából megszokott humorával a Démonlovag pokoli szórakozást nyújt.