Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PAPÍRSÁRKÁNYOK
THE KITE RUNNER (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Marc Forster
Szereplők:Khalid Abdalla, Atossa Leoni, Shaun Toub, Sayed Jafar Masihullah Gharibzada, Homayoun Ershadi, Tamim Nawabi, Bahram Ehsas, Elham Ehsas, Nabi Tanha, Mir Mahmood Shah Hashimi, Ahmad Khan Mahmidzada, Zekeria Ebrahimi, Mohamad Nabi Attai, Mohamad Nadir Sarwari, Mustafa Haidari
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Szerb, Szlovák, Szlovén
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:123 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az utóbbi idõk egyik legnagyobb sikerû, legméltatottabb könyve alapján készült ez a mélyen megrendítõ film barátságról, családról, pusztító erejû hibákról és a megváltó szeretetrõl. A háború szélén álló, kettészakadt országban két gyermekkori jóbarát, Amír és Hasszán örökre elszakad egymástól. Gyönyörû délután van Kabulban, az égen magasra szárnyal az ártatlan sárkányeregetõ verseny számtalan gyönyörû résztvevõje. Ám a gyõzelem keserû következményeként az egyik fiú gyáván elárulja a másikat, és ez tragikus események sorát indítja el.



20 évvel késõbb a már Amerikában élõ Amír visszatér a tálibok által vasmarokkal uralt, veszedelmes Afganisztánba, hogy szembenézzen a sötét titkokkal, melyek még mindig kísértik õt, és hogy egy utolsó merész próbálkozással megpróbáljon mindent jóvátenni.



A következõ James Bond-film rendezõje, Marc Forster (Én, Pán Péter, Felforgatókönyv, Szörnyek keringõje) a rá jellemzõ igényességgel és érzékenységgel vitte vászonra Khaled Hosseini méltán népszerû bestsellerét.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm a forgatásról
Kisfilm a Papírsárkányok írójáról és a regényrõl
Elõzetes
Egyéb - Közszolgálati közlemény Khaled Hosseini közremûködésével