Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
P.S. I LOVE YOU
P.S. I LOVE YOU (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Richard LaGravenese
Szereplők:Gina Gershon, Kathy Bates, Gerard Butler, Hilary Swank, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow, Dean Winters, James Marsters, Jeffrey Dean Morgan, Nellie McKay, Anne Kent, Brian McGrath, Sherie Rene Scott, Susan Blackwell, Michael Countryman
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:120 perc


990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A gyönyörû Holly Kennedy-nek (Hillary Swank) nem is lehetne boldogabb élete: nagy szerelméhez, a szenvedélyes Gerry-hez (Gerard Butler) ment feleségül, aki bármikor képes mosolyt csalni az arcára. Így mikor a férfi betegségben meghal, Holly összeomlik és õ sem akar tovább élni. Csak egyvalaki tudná felrázni fásultságából, de õ már nincs az élõk sorában. Senki sem ismeri jobban Holly vágyait és álmait, mint Gerry. Még szerencse, hogy volt egy terve, mielõtt elment.



Halála elõtt Gerry számos levelet írt Holly-nak, melyek segítségével talán a nõ nem csupán gyászán lesz úrrá, de ismét felfedezheti önmagát. Az elsõ üzenet Holly harmincadik születésnapján érkezik egy torta és a nõ legnagyobb megrökönyödésére egy magnókazetta formájában, melyen Gerry szól hozzá. A férfi arra kéri õt, hogy mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkezõ hetekben, hónapokban mind újabb és újabb üzenetek jönnek Gerry-tõl, méghozzá a lehetõ legmeglepõbb formában, és mindegyik egy-egy új kalandra buzdítja Holly-t. Az üzeneteket mindig ugyanaz a mondat zárja: P.S. I Love You (Utóirat: szeretlek.)



Holly anyja (Kathy Bates) és legjobb barátai, Denise (Lisa Kudrow) és Sharon (Gina Gershon) egyre jobban félnek attól, hogy Gerry levelei a múlthoz láncolják a nõt, az igazság viszont az, hogy minden egyes levél a felfedezésre váró jövõre irányítja Holly tekintetét.



Gerry szavait követve Holly izgalmas és gyakorta vidám felfedezõútra indul ebben a lélekemelõ filmben, amely megható mesét szõ a barátságról és a házasságról, valamint a szerelem erejérõl, amely a halálból is képes új életet kovácsolni.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló
Elõzetes
Videoklip - James Blunt - Same Mistake
Csettints! – Hogyan kell játszani?
Így készült a film
Beszélgetés a könyv írójával
Kimaradt jelenetek