Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BIBLIA - JEREMIÁS
THE BIBLE - JEREMIAH (1998)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, TV sorozat, Vallási
Rendezte:Harry Winer
Szereplők:Patrick Dempsey, Klaus Maria Brandauer, Silas Carson, Stuart Bunce, Oliver Reed, Luke Sheppard, Leonor Varela, Vincent Regan, Franco Castellano, Omar Chenbod, Michael Cronin, Abderrahim Daris, Abdessamad Dinia, Abderrahim El Aadili, Zaki Houari, Hicham Ibrahimi, Simon Kunz, Mohamed Majd, Roger May, Damian Myerscough, Andrea Occhipinti
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:90 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Jeremiás még egészen fiatal, mikor Isten nyilvánvalóvá teszi elõtte, hogy õ a kiválasztott: az Úr üzenetét kell közvetítenie Jeruzsálem vezetõi és a nép felé. A zsidók ugyanis egy ideje hamis bálványokat imádnak, és ha ezzel nem hagynak fel, Istenük haragja jeléül ellenséget küld rájuk, aki elpusztítja városukat. Jeremiás szavai azonban süket fülekre találnak és nem csak a zsidó vezetõk, de még saját családja is elfordul tõle. A király egy hamis próféta szavára hallgat Jeremiás helyett és abban bízik, hogy ha Babilon ura, Nabukodonozor (Klaus Maria Brandauer) megtámadja a várost, szövetségesük, Egyiptom a segítségükre siet.



Isten akaratával azonban a földi uralkodó nem szállhat szembe. A városnak porig kell égnie, Jeremiásnak pedig szembesülnie kell az emberi gyarlóság minden következményével. A próféta tragikus története Patrick Dempsey (A Grace Klinika, Bûbáj) kimagasló alakításában a Biblia szellemiségének megfelelõen elevenedik meg a filmvásznon.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes