Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BIBLIA - SALAMON
THE BIBLE - SOLOMON (1997)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, TV sorozat, Vallási
Rendezte:Roger Young
Szereplők:Ben Cross, Dexter Fletcher, Vivica A. Fox, Max Von Sydow, Anouk Aimée, Maria Grazia Cucinotta, Michael Culkin, Umberto Orsini, Richard Dillane, Ivan Kaye, Roger Hammond, G.W. Bailey, Marta Zoffoli, Stefania Rocca
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:175 perc


2990 Ft.Nem kapható


Dávid legkedvesebb fiát, a derék és jólelkû Salamont emberfeletti bölcsességgel ruházza fel Isten. Atyja halálakor õ veszi át Izrael vezetését és nem csak bölcsessége miatt lesz messze földön híres, hanem azért is, mert az õ uralkodása alatt épül meg a jeruzsálemi Templom. A Templom elsõsorban szent hely, de megépülése azt is jelenti, hogy az évszázadokig húzódó vándorlás után a zsidó nép végre hazát alapított. Salamon okos politikája mellett az ország elkerüli a háborúkat, s nem csak a számtalan feleségbõl és gyermekeikbõl álló királyi család, de az egész nép élvezheti az oly régóta várt békét és a jólétet.



Roger Young rendezésében e monumentális filmalkotás a Biblia szellemiségéhez méltó módon eleveníti fel minden idõk legbölcsebb uralkodójának csodálatos történetét.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes