Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AMERIKAI RAPSZÓDIA
AMERICAN RHAPSODY (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Gárdos Éva
Szereplők:Nastassja Kinski, Tony Goldwyn, Scarlett Johansson, Bánsági Raffaella, Bánfalvy Ágnes, Seress Zoltán, Szabó Klaudia, Zágoni Zsolt, Szôke András, Pásztor Erzsi, Galkó Balázs, Czinkóczi Zsuzsa, Keresztúri Bori
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:102 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Magyarország, az ötvenes évek elején...



Egy fiatal pár (Nastassja Kinski és Tony Goldwyn) megelégelve mindazt, ami körülveszi, kockázatos vállalkozásra szánja el magát. Embercsempészt bérel, hogy juttassa át õket a szigorúan õrzött nyugati határon. A négytagú családból azonban csak hárman jutnak el az ígéret földjére - alig néhányhónapos kislányukat nem merik magukkal vinni a kockázatos útra, másik tervük viszont nem sikerül. A csecsemõotthonban ragad, falusi nevelõszülõkhöz kerül, míg nõvére és szülei Amerikában próbálnak új életet kezdeni, és megpróbálni a lehetetlent: kihozni a kis Zsuzsit a vasfüggöny mögül.



Évek telnek el, míg a családegyesítés sikerül. Zsuzsit új szüleitõl is elszakítják, hogy egy ismeretlen világba, addig ismeretlen valódi apjához és anyjához vigyék. Zsuzsiból Suzanne lesz, de a lány továbbra sem találja a helyét. Két világ között rekedt, és tudja: csak akkor jöhet tisztába forrongó érzéseivel, ha egyszer visszatér oda, ahol született: a vasfüggöny mögé, a titokzatos Magyarországra.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló