Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MAJDNEM HÍRES (BLU-RAY)
ALMOST FAMOUS (2000) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Vígjáték, Zenés
Rendezte:Cameron Crowe
Szereplők:Patrick Fugit, Kate Hudson, Billy Crudup, Frances McDormand, Anna Paquin, Jason Lee, Faizura Balk, Zooey Deschanel, Michael Angarano, Noah Taylor, Philip Seymour Hoffman, John Fedevich, Jimmy Fallon, Mark Kozelek, Liz Stauber
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Kínai, Koreai, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Spanyol, Szlovák, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby True HD
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:161 perc


6990 Ft.Nem kapható


A hetvenes években néha még valóra váltak a lehetetlen álmok. Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyû Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztõ sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást.



Õ tehát egy idõre eltûnik édesanyja féltõ szeme elõl, és fejest ugrik a nagybetûs életbe. Ettõl kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellõl elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul. Meg nagyon élvezi az egészet. Meg nagyon szerelmes lesz az egyik lányba, a szólógitáros barátnõjébe.



A turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztõi pedig leleplezik az újságírót: rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal. A cikk végül mégis megjelenik, a rock-nagycirkusz pedig megy tovább.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A szerelem jön és megy
Interjú Lester Bangs-szel
Elõzetes