Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FIVÉR
BROTHER (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Takeshi Kitano
Szereplők:Takeshi Kitano, Omar Epps, Claude Maki, Masaya Kato, Ren Ohsugi, Susumu Terajima, Royale Watkins, Lombardo Boyar, Ryo Ishibashi, James Shigeta, Tatyana Ali, Makoto Otake, Kouen Okumura, Naomasa Musaka, Rino Katase
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Horvát, Lengyel, Magyar, Szerb, Szlovén
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:109 perc


2990 Ft.Nem kapható


Yamamoto, a japán maffia egyik oszlopos tagja úgy látja, eljött az idõ, hogy elmeneküljön Tokióból - fõnökét ugyanis nemrég lemészárolta egy rivális jakúza-csoport, neki sem lehet tehát sok esélye az életben maradásra.



Los Angelesben telepedik le, ahol bátyja már évek óta megvetette a lábát, természetesen egy helyi maffiaszervezet oszlopos tagjaként. Yamamoto hamar vezéregyénisége lesz a szervezetnek és rövidesen végzetes lépésre szánja el magát: a teljes drogpiac megszerzése érdekében hadat üzen az olasz szindikátusnak, ami lehet, hogy túl nagy falatnak bizonyul majd, még akkor is, ha Yamamotót a Jakuza néhány profi gyilkosa is segíti.



A film rendezõje, a fõszerepben is látható Takeshi Kitano egyfajta rekordot könyvelhet el filmjével kapcsolatban: ennyi véres gyilkosságot, ilyen mészárlást és ennyi hullát korábban kevés filmben láthattak a nézõk!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Takeshi Kitano-portré
Kisfilm
Elõzetes
Képgaléria