Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EGY NEHÉZ NAP ÉJSZAKÁJA
A HARD DAYS NIGHT (1964)

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Vígjáték, Zenés
Rendezte:Richard Lester
Szereplők:Alison Seebohm, Lionel Blair, Robin Ray, Edward Malin, Richard Vernon, Deryck Guyler, Anna Quayle, Victor Spinetti, John Junkin, Norman Rossington, Wilfrid Brambell, Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney, John Lennon
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Magyar, Angol
Hang:Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:84 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Egy nehéz nap éjszakája a Beatles legelsõ mozifilmje. A Richard Lester rendezte filmklasszikust két Oscar-díjra is jelölték Alun Owen forgartókönyvéért és a zenei rendezõ, Sir George Martin munkájáért.



1964-et írunk, és négy fiatal liverpooli srác éppen a világot készül megváltani - már ha ez az eszement világ hagyja, hogy kijussanak a hotelszobájukból. Richard Lester vakmerõen korhû rock n roll vígjátéka beszabadítja a szárnyukat próbálgató gombafejeket a sikoltozó rajongók, paranoiás producerek, vakbuzgó újságírók és bajkeverõ családtagok örvényébe. Közben pedig feltárja túlélésük és sikerük titkát: pajkos rosszalkodás iránti kielégíthetetlen vágyukat és életigenlõ mókafüggõségüket.



A mozi egy áldokumentumfilm majdhogynem valósághû stílusában készült, nyomon követi John, Paul, George és Ringo egy napját, amint viharként rájuk ront a hírnév. Épp most határozták el, hogy életükben elõször megszegik a szabályokat. Az elkövetkezõ 24 órában kidobják idõbeosztásukat, semmibe veszik kötelezettségeiket és belekóstolnak a szabadságba. Sikoltozó rajongókat kell majd kicselezniük, el kell kerülniük a sajtót, ellen kell szegülniük menedzserüknek és ellenõrzésük alatt kell tartaniuk Paul rögeszmés nagypapáját. Ezen kívül a film része egy vad televíziós mûsor is a négy gombafejû elõadásában.



A Miramax Films most teljesen restaurált negatívval és digitálisan felújított hanganyaggal mutatja be újból a filmet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A színfalak mögött
Kisfilm - Klaus Voorman mûvész-zenész visszaemlékezése a kezdetekrõl, a forgatásról és a Beatle-mániáról
Dokumentumfilm a híres fotóalbumról, a szerzõ kommentárjával - A Freeman-könyv