Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TEHETSÉGES MR. RIPLEY
THE TALENTED MR. RIPLEY (1999)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Anthony Minghella
Szereplők:Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman, Jack Davenport, Philip Baker Hall, James Rebhorn, Sergio Rubini, Celia Weston, Stefania Rocca, Ivano Marescotti, Anna Longhi, Alessandro Fabrizi
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:135 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Luxusjacht csillogó fedélzetén suhanni a türkiz tengeren, fehéren fodrozódó habok közt, idilli mediterrán tájak mentén, az oldaladon elragadóan gyönyörû kedveseddel - ez az az élet, ami Dickie Greenleafnek megadatott, és amiért Tom Ripley ölni tudna. Amikor Dickie gazdag hajógyáros apja megbízza Ripleyt, hogy hozza haza Amerikába elkóborolt playboy fiát, Dickie és barátnõje, Marge nem is sejtik, hogy a simulékony modorú újdonsült cimbora meddig képes elmenni, hogy átvegye Dickie életstílusát, majd az életét is. Mert még mindig jobb hamis valakinek lenni, mint egy igazi senkinek.



Patricia Highsmith izgalmas regényét az Oscar-díjas Anthony Minghella (Az angol beteg) vitte filmre az Oscar-díjas Matt Damonnal és Gwyneth Paltrow-val a fõszerepekben. Az amerikai National Board of Review ez évi összesített listája alapján ez a film lett az 1999. év második legjobb filmje!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes