Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A VIETNÁMI HADSZÍNTÉR - HÁBORÚ A DUZSUNGELBEN 5.
A VIETNÁMI HADSZÍNTÉR

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Háborús
Forgalmazó:Rocky
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:92 perc


990 Ft.Nem kapható


A vietnami háború volt a 20. század második felének egyik legnagyobb szörnyûsége, melynek okait még ma is sokan kutatják. Hogyan kezdõdött? Milyen indokokkal igazolta az Egyesült Államok a támadást? El lehetett volna kerülni a háborút?

Ebben a lenyûgözõ, öt DVD-s sorozatban úgy láthatjuk a háborút, amilyen volt; teljes, kíméletlen valójában. A sorozat visszatér a Délkelet-Ázsiai Francia gyarmatosítás idejére, hogy segítsen a nézõ a számára megérteni, hogy mik voltak azok a körülmények, amelyek késõbb a háború kitöréséhez vezettek, megismerteti a nézõt a dzsungelháború borzalmaival, bemutatja a bátor katonák mindennapi életét, akik folyamatos élethalálharcot folytattak, és a hatalmas ütközeteket, robbanásokat, amelyek megelevenítik a háborút. Szívszorító képeket láthatunk rommá bombázott falvakról, elárvult gyermekekrõl, akik megtapasztalták a háború kegyetlenségét, és végül a nézõ felteszi magának a kérdést, hogy ha ekkora árat kellett fizetni a szabadságért, vajon megérte-e?

Bár már régen véget ért, a Vietnami Háború eleven emlék marad azok számára, akik harcoltak benne, ahogy azon milliók számára is, akik gyakorlatilag az otthonaikban élték át az évtizedes konfliktust. A VIETNAMI HADSZÍNTÉR: háború a dzsungelben a kezdetektõl fogva mutatja be a háborút több mint hat órányi eredeti felvétel segítségével, amelyek közelebb hozzák a nézõhöz a háborút, mint valaha.