Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SALVADOR + SZAKASZ (2 DVD - TWINPACK KIADÁS)
SALVADOR (1986 + PLATOON (1986)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Twinpack
Rendezte:Oliver Stone
Szereplők:Forest Whitaker, James Belushi, James Woods, Tom Berenger, Kevin Dillon, Willem Dafoe, John Savage, Keith David, Johnny Depp, Charlie Sheen
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Horvát, Izlandi, Török
Hang:Magyar - Stereo
Török - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:233 perc


3990 Ft.Nem kapható


Salvador
(1986)

Richard Boyle, a valamikor sikeres 42 éves újságíró 1980-ban Salvadorban polgárháborút tudósít. Duarte elnök katonai rezsimje az USA támogatásával akar leszámolni a Farabundo Martí Felszabadítási Front harcosaival és támogatóikkal. A riporter közvetlen tanúja lesz Romero érsek meggyilkolásának is, és tudomást szerez a katonai vezetés által irányított illegális halálbrigádok rémtetteiről. Amikor barátnőjével, Mariával Kaliforniába akar menekülni, a határ előtt a nőt leszállítják a buszról, és mint illegális bevándorlót visszatoloncolják a halálos veszedelembe.
----------------------------------------------------------------------------
Szakasz
(Platoon, 1986)

A tizennyolc éves Chris egyenesen az iskolapadból kerül a távol-keleti mészárszékre. Szakaszában két tapasztalt katona körül csoportosulnak az emberek: a morálisan lezüllött Barnes őrmester és az emberi tartását megőrző Elias őrmester körül. Mindannyiuk közös célja, hogy túléljék a borzalmakat és hazatérhessenek.