Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BANDITÁK
BANDITS (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Barry Levinson
Szereplők:Billy Bob Thornton, Bruce Willis, Cate Blanchett
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar, Cseh
Hang:Magyar - Dolby Surround
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:116 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Joe Blake és Terry Collins bankrablók, akik remélik, hogy utolsó akcióik segítségével sikerül annyi pénzt szerezniük, hogy megvalósíthatják álmukat, miszerint visszavonulnak a szakmából. A jóképû, ellenállhatatlan Joe és hipochonder partnere, Terry a vidék leghíresebb bûnözõi, az „altató banditák”, akiktõl Oregontól Kaliforniáig a bankárok rettegnek, a lakosság viszont imád.
A trükkjük a következõ: túszul ejtenek egy bankárt és a családját, megvacsoráznak velük, a házukban töltik az éjszakát, majd reggel a bankárral együtt mennek dolgozni, és kirabolják a bankot, mielõtt az alkalmazottak megérkeznének.
Balszerencsés módon ez a módszer nem igazán mûködik azután, hogy Kate Wheeler, az átlagos háziasszony, aki unja a hétköznapi életet, el nem üti Terryt az autójával. Kate csatlakozik az országjáró banditákhoz, s neki is sikerül ellopnia valamit: a két fickó szívét. Joe és Terry is beleszeretnek az asszonyba, míg Kate imádja mindkettõjüket. A két férfi távol áll az ideális partnertõl, de együtt tökéletes férfit alkotnak...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmelõzetesek
Interjú a szereplõkkel
Képgaléria
Trailer