Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BOMBANŐ (SZINKRONIZÁLT)
10 (1979) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Kerülj szinkronba!, Vígjáték
Rendezte:Blake Edwards
Szereplők:Bo Derek, Dudley Moore, Brian Dennehy, Julie Andrews, Robert Webber
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Mono
Magyar - Mono
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:113 perc


3490 Ft.Nem kapható


Ha egy tízes fokozatú nevetésskálán mérnénk Blake Edwards Bombanõjének detonációs erejét, minden bizonnyal a legmagasabb értéket kapnánk.

A Bombanõ pikáns és lendületes komédia erkölcsrõl, kapcsolatokról és a (férfi)embert a 40-es évei tájékán sújtó érzelmi válságról. Fõhõse egy 42 éves zeneszerzõ, George Webber akinek mindene megvan, amirõl csak álmodhat. Mégis kész lenne mindent eldobni egy gyönyörû nõért, akit akkor pillant meg, amikor az épp az esküvõjére tart.

A Bombanõ Dudley Moore elsõ nagy sikerû vígjátéka, amelyet olyan közönségkedvencek követtek, mint az Arthur vagy a Micki és Maude. George türelmes barátnõjét Julie Andrews (Mary Poppins, A muzsika hangja) játssza, aki hosszabb szünet után ezzel a filmmel tért vissza a mozivászonra. Sokak számára a Bombanõ igazi csillaga azonban a nyolcvanas évek elsõ szexszimbóluma, Bo Derek, akinek George a tízes skálán tizenegy pontot ad. És hogy hány pontot érdemel maga a film, Edwards talán egyik legösszetettebb, legkiforrottabb munkája? Természetesen minimum tízet.