Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
88 PERC
88 MINUTES (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Jon Avnet
Szereplők:Al Pacino, Neal McDonough, Amy Brenneman, Alicia Witt, Leelee Sobieski, William Forsythe, Deborah Kara Unger, Benjamin McKenzie, Leah Cairns, Stephen Moyer, Christopher Redman, Brendan Fletcher, Michael Eklund, Kristina Copeland, Tammy Hui
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Dr Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértõ példamutató karriert futott be az emberek és a kockázati tényezõk elemzésével. Egy nap azonban, miközben egyetemi elõadását tartja hallgatóinak, halálos fenyegetést kap telefonon: már csak 88 perce van hátra az életébõl! Elõször a hallgatóira gyanakszik, és megpróbálja ellenõrizni a hallgatósághoz tartozók mobilját – eredmény nélkül. Minden erejét és tudását latba kell vetnie, hogy megmeneküljön, és leszûkítse a lehetséges gyanúsítottak körét.



Ki állhat a fenyegetés mögött: egy barátságtalan diák, egy faképnél hagyott volt szeretõ vagy a sorozatgyilkos Jon Forster, aki már a siralomházban várja sorsa beteljesülését?



Jack szakértõként vett részt a sorozatgyilkos Forster bírósági tárgyalásán. Szakvéleménye nagymértékben hozzájárult Forster elítéléséhez, ezért Jack némi elégedettséggel várja a gyilkos kivégzését. Amikor azonban továbbra is hasonló gyilkosságok elkövetésérõl kapnak híreket, Jack kénytelen azzal védekezni, hogy az új gyilkos csak Forstert próbálja utánozni, és Forster – eddigi állításaival megegyezõen – tényleg gyilkos.



Rejtélyes dolgok történnek: felrobban Jack mobilja, kiszúrják kocsija kerekét, valaki letiltja a bankkártyáját. Jack egyre paranoiásabb és bizonytalanabb lesz, amint elkezdõdik a visszaszámlálás, és közeledik Forster kivégzése. Eközben Jack maga is folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket: a saját haláláig is ketyeg az óra. Egyre kevesebb ideje marad élni…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Így készült...
Ajánlók