Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PÓKERARCOK
ROUNDERS (1998)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Vígjáték
Rendezte:John Dahl
Szereplők:Edward Norton, Matt Damon, Gretchen Mol, John Torturro, Paul Cicero, Ray Iannicelli, Famke Janssen, Merwin Goldsmith, John Malkovich, Martin Landau, Sonny Zito, Michael Rispoli, Melina Kanakaredes, Mal Z. Lawrence, Josh Mostel
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:116 perc


2990 Ft.Nem kapható


Na figyelj, a következôképpen áll a dolog: ha az elsô félórában nem szúrod ki, ki a béna, akkor te vagy a béna. A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig a jogi egyetemet. Ilyen az igazi verklis. Megtanultam, hogy kell egyszerre kicsit nyerni. De végül azt is megtanultam: ha túl óvatos vagy, akkor az egész életed ugyanaz a rohadt verkli lesz.



Az Oscar-díjas Matt Damon és Martin Landau, az Oscar-jelölt Edward Norton és John Malkovich a fôszereplôi ennek a New York-i kártyás alvilágot bemutató izgalmas, feszült, erôteljes atmoszférájú filmnek, melyet John Dahl (Az utolsó csábítás, Red Rock West) rendezett.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes