Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
COLUMBO - 3. ÉVAD (4 DVD)
COLUMBO (1973) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Peter Falk, Vera Miles, Martin Sheen, Vincent Price, Donald Pleasence, Gary Conway, Julie Harris, Jackie Cooper, Robert Culp, Jack Cassidy, Mickey Spillane, Mariette Hartley, Jose Ferrer, Lew Ayres
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Mono
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:672 perc


14990 Ft.Nem kapható


A Columbo sorozat 1973-74-es évadja – akárcsak a sorozat bemutatkozó darabjai – elnyerte a legjobb TV-sorozatnak járó Emmy-díjat. Az idõ igazolta a szakma véleményét: Columbo három évtized elteltével is egyike a legnépszerûbb és legszórakoztatóbb krimi-sorozatoknak!

Vajon mi a siker titka? Minden bizonnyal a jól bevált képlet: intelligens, ravasz forgatókönyvek, nagyszerû rendezés, nagyszerû sztárok kiváló vendégjátéka, és – természetesen – a címszerepet zseniálisan alakító Peter Falk személye, aki meggyõzõen alakítja a filmtörténet legslamposabb, de talán legélesebb elméjû nyomozóját!

A sorozat harmadik évadjában – számos nagyszerû színész mellett – két különleges sztár is felbukkan: az énekes Johnny Cash (az õ életét dolgozta fel A nyughatatlan címû film), valamint a legendás krimi-író, Mickey Spillane!