Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LOST - ELTŰNTEK - 3. ÉVAD (7 DVD)
LOST - SEASON 3 (2006) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Ian Somerhalder, Naveen Andrews, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Harold Perrineau, Jr., Terry O'Quinn, Josh Holloway
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Szerb, Szlovák, Szlovén
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Lengyel - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:946 perc


7790 Ft.Nem kapható


Az Oceanic Flight 815-ös járat katasztrófájának túlélõi tudják, hogy hiába várják megmentõiket – a külvilágnak fogalma sincs arról, hol zuhant le a repülõ. De mielõtt a menekülésre gondolhatnának, elõbb meg kell ismerniük a sziget titkait és túl kell élniük a veszélyes helyzeteket.

Azt eddig is tudták, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de most elérkezett a pillanat, hogy konfrontálódjanak a "többiekkel". Vajon kik azok, akik önként költöztek ide? Vajon milyen sötét titkokat rejt a "többiek" idillinek tûnõ közössége? Õk lennének a kulcs a meneküléshez, vagy éppen õk azok, akik megakadályozzák, hogy bárki is élve elhagyja a szigetet? Mi az a különös fekete füst? Hogyan hat a sziget a rákbetegségre és a szaporodásra? Mit keresnek jegesmedvék a trópusi szigeten?

Miközben egyre több részletet megtudunk a szigetlakókról és a túlélõkrõl, a kérdések száma is egyre nõ – és amikor már azt gondoljuk, hogy nem okozhatnak újabb meglepetéseket az alkotók, egy hatalmas csavarral ismét a székhez kötözik a nézõt! A Lost elsõ két évada magasra tette a mércét, de a most megjelenõ 3. évad – amellyel elérkeztünk a 6 évadosra tervezett sorozat feléhez – még az elõzõ részeknél is izgalmasabb, akciódúsabb, és kalandosabb epizódokkal kényezteti a rajongókat!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

1. LEMEZ:
Audiókommentár a Két város története

2. LEMEZ:
Audiókommentár az Igen! címû epizódhoz

4. LEMEZ:
Audiókommentár a Bevezetõ címû epizódhoz

5. LEMEZ:
Audiókommentár az A férfi a függöny mögött címû epizódhoz

7. LEMEZ:

Az elveszett könyvek klubja
Agyagmûvészet: Todd Mc Farlene játékainak megalkotása
A következõ szint a videójátékban