Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÉS/ALATT - 4. ÉVAD (5 DVD)
NIP/TUCK - THE COMPLETE FOURTH SEASON (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Erotikus, TV sorozat
Rendezte:Ryan Murphy, Michael M. Robin, Elodie Keene, Charles Haid
Szereplők:Dylan Walsh, Julian McMahon, Joely Richardson, Roma Maffia, John Hensley, Linda Klein, Kelly Carlson, Brooke Shields, Angela Little, Peter Dinklage, Sanaa Lathan, Robert LaSardo, Rosie O'Donnell, Jacqueline Bisset, Burt Bacharach, Alanis Morissette, Raymond Cruz, Stark Sands, Catherine Deneuve, Jack Yang, Larry Hagman, Monique
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Görög, Magyar, Spanyol
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:680 perc


6990 Ft.Nem kapható


Szex. Csábítás. Zsírleszívás. A díjnyertes Kés/alatt-ban mindez megtalálható, és még sok minden más, amit a képzelet és az orvosi szike feltárhat. Vajon a plasztikai mûtét mit képes hozzátenni egy páciens életéhez? És mit vesz el tõle?



Sean McNamara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) testszobrászok/legjobb barátok a 4. évadban is ezekre a húsba vágó kérdésekre keresik a választ, miközben népszerû klinikájukon egymást váltják a furcsábbnál furcsább kliensek (például egy hasbeszélõ, aki szeretne hasonlítani a babájára) és esetek (a jó doktorok ujjat húznak a szervkereskedõ maffiával).



A vendégszereplõk között olyan sztárokkal, mint Jacqueline Bisset, Larry Hagman, Alanis Morissette, MoNique, Rosie ODonnell és Brooke Shields. Ez az ötlemezes kiadvány tengernyi borzongást, izgalmat és meglepetést tartogat a mûtõasztalon innen és túl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Sztárok, sorozatban: Az évad vendégszereplõi
Kisfilm - Sistergés: A szex és a Kés/alatt
Kisfilm - A valóság nyomában: Megtörtént esetek felhasználása a sorozatban
Bakiparádé - Kimetszett részek
Kimaradt jelenetek