Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HORRORRA AKADVA (FÓRUM HOME KIADÁS) DVD
SCARY MOVIE (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Vígjáték
Rendezte:Keenen Ivory Wayans
Szereplők:Shannon Elizabeth, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Cheri Oteri, Anna Faris
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Magyar, Angol
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:88 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Itt a HORRORRA AKADVA, a Wayans fivérek örvendetes módon háborodott elméjének legújabb agyszüleménye, egy fergeteges komédia, mely alapjaiban rengeti meg korunk tinédzser kultúráját, és amely után sem a horrorfilmek, sem gimis szex-vígjátékok, sem az akciófilmek, de még a paródiák sem ússzák meg parodizálatlanul.



A Wayans fivérek ugyanis az anatómiától kezdve a reklámokig mindenhez olyan hátborzongató szókimondással nyúlnak, hogy az már rémes. Az egész úgy kezdõdik, hogy megölik az egyik gyönyörû diáklányt, minekutána a csapatba verõdött zavarodott tinédzserek - akiket persze egytõl egyig 20-30 éves színészek játszanak - rájönnek, hogy gyilkos lapul közöttük. A fõhõsnõnek és teszetosza baráti körének meg kell védeniük magukat a leselkedõ veszélytõl… és az a nagypofájú riporternõ, Gail Hailstorm egy istennek se szállna le róluk!



Ismerõsen cseng? De még mennyire! Ám amint kezd kibontakozni a történet, a hajmeresztõ és fergeteges meglepetések sorozata kicsapja a kiszámítható cselekmény biztosítékát és igencsak mókás fonákságok kellõs közepébe sodorja az ifjoncokat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kimaradt jelenetek
Elõzetes
Kisfilm - A kulisszák mögött