Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NAPPALI ŐRSÉG
DNYEVNOJ DOZOR (2006) - OROSZ-AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Horror
Rendezte:Timur Bekmambetov
Szereplők:Galina Tunyina, Konstantin Kabenszkij, Vlagyimir Menysov, Maríja Porosína, Alekszej Csadov
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Horvát, Magyar, Román, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:140 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az Éjszakai õrség folytatásában újra összecsapnak a Sötétség és a Fény erõi! Az orosz szuperprodukció – amely a fantasy és a horror mûfaj rajongóinak új kedvence – a Mátrix és A Gyûrûk ura sorozathoz hasonlóan trilógia formájában meséli el az epikus történetet. A hasonlóság azonban nem csak ennyi: hollywoodi produkciókat megszégyenítõ látvánnyal, trükkökkel és elképesztõ akciókkal ejti rabul a nézõt a sorozat most megjelenõ középsõ része is!



Csak a természetfeletti képességekkel megáldott Nappali õrség ügynökei állnak a békét a végpusztulástól elválasztó vékony határon. Mostanáig sikerült megõrizni az egyensúlyt, de ismert az az õsi jóslat, hogy egy nap eljön valaki, aki erõsebb, hatalmasabb mindenkinél, és eldönti a Sötétség és Fény között zajló évszázados küzdelem végkimenetelét.



Lehet, hogy a Nappali õrség egyik tapasztalt tisztjének fia lesz a kiválasztott? A képességei mindenesetre erre utalnak. Amikor a fiú hátat fordít a Fény birodalmának és csatlakozik a Sötétség seregeihez, úgy tûnik, hogy nem lesz, aki megállítsa a vámpírok, boszorkányok, alakváltók invázióját.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Werkfilm