Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ - A MINISOROZAT
BATTLESTAR GALACTICA (2003) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Sci-Fi, TV sorozat
Rendezte:Michael Rymer
Szereplők:Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, Tricia Helfer, Grace Park, James Callis, Michael Hogan
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:175 perc


2990 Ft.Nem kapható


A lélegzetelállítóan izgalmas, formabontó, epikus mélységû, ugyanakkor akciódús sci-fi történet csak úgy lehet kerek egész, ha megismerjük a kezdeteket is. A rajongók a most megjelenõ mini-sorozatból megtudhatják, hogyan lett a veterán, visszavonulás elõtt álló Adama admirális és jobb napokat megélt Galactica rombolóhajó az emberiség túlélésének utolsó záloga.



A Kobol 12 kolóniája, és vele együtt az emberiség nagy része elpusztult. A cylonok – az emberek alkotta, majd öntudatra ébredõ és alkotóikra támadó robotok – évekig elõkészített, összehangolt támadását csak néhány civil ûrhajó és katonai cirkáló utasa és személyzete élte túl, de most nekik is menekülniük kell. Miközben a csak legendákból ismert 13. kolóniát, a Földet keresik, naponta kell élet-halál harcot vívniuk a cylonokkal, de saját soraikban is lassan eluralkodik a káosz, és a flotta a polgárháború szélére sodródik. Mivel egyes cylonok immár emberi külsõvel rendelkeznek, a bizalmatlanság is egyre nagyobb a túlélõk között. Nem tudni többé, ki a barát, ki az ellenség – a határok elmosódottak.