Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROBBANÓFEJEK (BLU-RAY)
THE BIG HIT (1998)

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Vígjáték
Rendezte:Che-Kirk Wong
Szereplők:Mark Wahlberg, Avery Brooks, Lou Diamond Phillips, Christina Applegate
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Héber, Hindi, Holland, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - PCM
Német - Dolby Digital 5.1
Német - PCM
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:91 perc


6990 Ft.Nem kapható


Mel szimpatikus fiatalember, akinek egyetlen „hátulütõje“, hogy fõállásban bérgyilkos, sõt nem is akármilyen. A zseniális gyilkológép egyetlen gyenge pontja szeretetéhsége, amit bûntársai és barátnõi ki is használnak.



Három vérszomjas társával - fõnökük háta mögött - magánakciót hajtanak végre: elrabolnak egy dúsgazdag japán kiscsajt, busás váltságdíj reményében. A fiúk azonban nincsenek felkészülve a váratlan szitukra. Mi van ugyanis, ha történetesen a lány apja igénybe veszi maffiakapcsolatait? Mi van, ha épp Melt bízzák meg a lány elrablóinak kézre kerítésével? És mi van, ha az áldozat beleszeret a jóképû fiúba?



John Woo producerként mûködött közre a film elkészítésében, és ezt jól mutatják a tökéletesen megkoreografált, pergõ akciójelenetek és látványos robbantások a humoros jelenetektõl sem mentes akciófilmben, amely a hazájában Woo-hoz hasonlóan jól ismert akciófilm-rendezõ Che-Kirk Wong elsõ amerikai rendezése.



A fõbb szerepekben olyan sztárokkal találkozunk, mint Mark Wahlberg (Boogie Nights, Egy kosaras naplója), Lou Diamond Phillips (A bátrak igazsága, La Bamba, A vadnyugat fiai), vagy a gyönyörû Christina Applegate (Maffia!, Egy rém rendes család).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiókommentár a forgatókönyvíró közremûködésével
Audiókommentár a rendezõ és a producer közremûködésével
Elõzetes