Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GOTHIKA (BLU-RAY)
GOTHIKA (2003) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Mathieu Kassovitz
Szereplők:Halle Berry, Robert Downey Jr., Penélope Cruz, Charles S. Dutton, John Carroll Lynch, Bernard Hill
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Hindi, Horvát, Kínai, Lengyel, Magyar, Thai, Portugál, Spanyol, Szerb, Bolgár, Román, Szlovén
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Orosz - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Portugál - Dolby Digital 5.1
Thai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:98 perc


6790 Ft.Nem kapható


Dr. Miranda Grey, az elismert kriminálpszichológus jól tudja, mi a racionális, a logikus és az egészséges. Egy nõi fegyház pszichiátriai osztályán dolgozik, melyet férje vezet. Veszélyesen zavart pácienseket kezelnek itt, egyikük, a gyilkosságért ülõ Chloe olyan szörnyûséges gyötrelmekrõl számol be, amelyekhez hasonlókról még a sokat megélt doktornõ sem hallott soha.



Egy éjszaka Miranda kiegyensúlyozott életét feldúlja egy rejtélyes fiatal lánnyal való találkozás, és ezt követõen minden képzeletet felülmúló rémálom veszi kezdetét. Mikor a doktornõ visszanyeri öntudatát, döbbenten fedezi fel, hogy a férjét megölték - és a véres bizonyítékok egyértelmûuen õrá utalnak. Miranda képtelen elfogadni, hogy elkövetett egy ilyen brutális és indokolatlan tettet a férfi ellen, akit szeretett és csodált. A sorsát azonban nem kerülheti el: hamarosan azok közé a labilis lelkiállapotú betegek közé zárják, akiket korábban õ kezelt.



Semmire sem emlékszik abból a bizonyos éjszakából, csak töredékes látomásai vannak a kísérteties, titokzatos lányról. Miranda viselkedése egyre szokatlanabb, és ártatlanságának hangoztatását volt kollégái a kezdõdõ õrület jeleként értékelik. Így van ezzel az együttérzõ, ám szkeptikus Dr. Pete Graham is, aki szintén a maga belsõ csatáit vívja.



Miranda arra kényszerül, hogy a tények helyett az ösztöneire hagyatkozzon, és kezdi azt hinni, hogy megszállta egy bosszúálló, természetfeletti erõ, mely az õ épelméjûsége árán igyekszik elérni célját. Közben Chloe egyre jobban bevonja õt a maga pokoli belsõ világába, és Miranda lassan már azt sem tudja, hogy az õrület felé tart… vagy az igazsághoz jut mind közelebb.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A díszletek között
Kisfilm - Tûzzel festeni
Werkfilm - Így készült a videoklip
Videoklip - Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
Rendezõi kommentár
Jegyzetek, rajzok, interjúk