Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÜLVÁROSI ROCKEREK
WASSUP ROCKERS (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Kultúrsokk sorozat, Dráma, Vígjáték
Rendezte:Larry Clark
Szereplők:Jonathan Velasquez, Francisco Pedrasa, Milton Velasquez, Yunior Usualdo Panameno, Eduardo Velasquez, Luis Rojas-Salgado, Carlos Velasco
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:107 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Los Angeles déli városrészén él Jonathan, Kiko és Milton, meg a többiek, átlagos latino tinédzserek, akik ahelyett, hogy beolvadnának környék srácai között megszokott hip-hop kultúrába, csõnacit húznak, punk zenét hallgatnak és idejüket deszkás trükkjeik csiszolásával töltik. Túlélni durva környékük veszélyeit mindennapi kihívást jelent számukra.

Amikor a Rockerek elhatározzák, hogy elbuszoznak deszkázni a világhírû "Kilenc Lépcsõ"-höz, a Beverly Hills-i Középiskolához, elõször minden klasszul alakul. Összebarátkoznak a helyi csajokkal, felkeltik a gettó punkjainak érdeklõdését is, de hirtelen a dolgok elég rosszra fordulnak... Összekülönböznek a környék gazdag srácaival és nyomukba ered a Beverly Hills-i rendõrség is. Megpróbálnak meglógni a letartóztatás elõl, megharcolnak a helyi kölykökkel, miközben háztól házig, udvarról udvarra menekülnek a haza utat keresve ebbõl a gazdag és számukra idegen környezetbõl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes