Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MARATON ÉLETRE-HALÁLRA (FELIRATOS KIADÁS)
MARATHON MAN (1976)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Kémfilm, Krimi
Rendezte:John Schlesinger
Szereplők:Dustin Hoffman, Roy Scheider, William Devane, Laurence Olivier, Marthe Keller
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Izlandi, Horvát, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Román, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Mono
Cseh - Mono
Képformátum:16:9
Hossz:125 perc


4990 Ft.Raktáron
Használt


Miközben Babe Levy történészhallgató szellemi energiáit a McCarthy korszak áldozatául esett apja rehabilitálása köti le, fizikumát pedig futóedzései, észre sem veszi, hogy az élet milyen csapdát állított neki. Bátyja, Doc - akirõl azt hiszi, hogy egyszerû olaj-ügynök - veszélyes játszmába kezdett. Az egyik titkosszolgálat megbízásából beépült a volt nácik illegális szervezetébe, hogy adatokat szerezzen annak vezetõirõl. Doc ellen két sikertelen merényletet is végrehajtanak, s a tapasztalt ügynök tudja, testvére is veszélybe került. Próbálja figyelmeztetni Babe-t, de már nincs ideje. Öccse karjaiban hal meg a kegyetlen Szell tõrdöfése után.
Két férfi a lakásáról ismeretlen helyre hurcolja a fiút. Pokoli órák következnek Babe életében. Szell a koncentrációs táborban kikísérletezett módszerekkel kínozza, és állandóan egy kérdésre vár választ: "Biztonságos?"
Babe nem tudja a választ, sõt azt sem tudja, mire vonatkozik a kérdés, és nem érti, hogy egyáltalán hogyan keveredett bele ebbe az egész ügybe.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Próbafelvételek
"A Marathon életre-halálra felidézése" - interjúk a szereplõkkel és a stábtagokkal
"Hollywood varázsa az emberek varázsa"
Rövid werkfilm
Mozielõzetes