Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A GRACE KLINIKA - 1. ÉVAD (2 DVD)
GREYS ANATOMY - SEASON (2005) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers, T.R. Knight, Chandra Wilson, Isaiah Washington
Forgalmazó:0
Feliratok:Angol, Görög, Héber, Lengyel, Magyar, Török
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:371 perc


9990 Ft.Nem kapható


Ismerkedjünk meg a szépséges Meredith Grey-el! Õ a híres sebész, Ellis Grey lánya, aki friss orvosi diplomával a kezében éppen arra készül, hogy elkezdje elsõ sebész-gyakornoki évét a seattle-i Grace klinikán, a háta mögött "náci"-nak becézett Miranda Bailey határozott irányítása alatt. Vele együtt kezdi el ezt a szép, de kemény hivatást négy másik rezidens is. A céltudatos, törekvõ és mindenben elsõ Cristina Yang, a gyönyörû Izzie Stevens, (aki korábban fehérnemû-modellként kereste a kenyerét, és most bizonyítani szeretné, hogy nem csak egy üresfejû, vidéki szépség), a melegszívû, jóhumorú, de kissé tesze-tosza George OMalley, aki reménytelenül szerelmes Meredith-be, és a vagány, néha talán túlzottan felületes Alex.



Mindannyian abban bíznak, hogy jól sikerül a bemutatkozásuk a kórházban, de úgy tûnik, Meredith dolgát nem könnyíti meg a sors: a kórház egyik vezetõ sebésze – leendõ felettese – ugyanis nem más, mint a jóképû Dr. Shepherd (alias Mr. Dreamy) - a fickó, akivel elõzõ este ismeretlenül egy egyéjszakás kalandba keveredett.



Intrika, romantika, dráma, rengeteg humor és nagyszerû zene – mindezek tökéletes koktélja alkotja A Grace klinikát, amely rövid idõ alatt a világ egyik legnépszerûbb kórház-sorozata lett!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Alternatív jelenetek
Rejtett extra
Audiókommentár - Audiókommentár az egyik epizódhoz
Kisfilm - Kés alatt – A Grace klinika a színfalak mögött (feliratos)
Kisfilm - Egy sorozatindító epizód anatómiája (feliratos)
Kimaradt jelenetek - (feliratos)