Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
24 - HATODIK ÉVAD (7 DVD)
24 - SEASON SIX (2007)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, D.B. Woodside, James Morrison, Peter MacNicol, Jayne Atkinson, Powers Boothe, Tzi Ma, James Cromwell, John Noble, Rick Schroder
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Dán, Finn, Görög, Héber, Izlandi, Lengyel, Magyar, Norvég, Portugál, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:1080 perc


4490 Ft.Nem kapható


A kiadványra vonatkozó információk még nem teljesek (ld. extrák)!!!



20 hónap telt el azóta, hogy Jack Bauert elrabolták a kínai kormány ügynökei. A CTU kõkemény terrorista-vadászát bestiális módszerekkel hallgatták ki, embertelen körülmények között tartották fogva, de egyetlen szót sem tudtak kihúzni belõle – mindvégig hûséges maradt hazájához.



Most az Egyesült Államok új elnöke, a korábban meggyilkolt Palmer elnök öccse, Wayne közbenjárásával a kínaiak átadják a CTU-nak Bauert. A kormány azonban nem korábbi hõstettei miatt tett meg mindent Jack kiszabadításáért: áldozati bárányra volt szükségük.



Az Egyesült Államokat közel három hete folyamatos terrortámadások érik. Muszlim szélsõségesek buszokat, áruházakat, iskolákat robbantanak, és félõ, hogy elõbb-utóbb nukleáris csapást is mérnek valamelyik nagyvárosra. Egy ismert terrorista, Abu Fayed felveszi a kapcsolatot a CTU-val, és azt állítja: tudja, kik állnak a terrorcselekmények hátterében, és segít véget vetni a támadásoknak, ha a kormány átadja neki Jack Bauert, az ügynököt, aki meggyilkolta Fayed testvérét.



Az adrenalintól kicsattanó akció-sorozat új - immár hatodik - évadában szokás szerint ismét rengeteg meglepetés, fordulat és leleplezés vár a nézõre. Csak egy dolog biztos: Jack Bauer az utolsó leheletéig küzdeni fog!