Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
COLUMBO - 1. ÉVAD (6 DVD)
COLUMBO - SEASON 1 (1971) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Peter Falk, Patrick O'Neal, Roddy McDowall, Susan Clark, Don Ameche, Jack Cassidy, Robert Culp, Leslie Nielsen
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:723 perc


14990 Ft.Raktáron
Használt


Hihetetlennek tûnik, de igaz: a TV-sorozatok talán legismertebb, de mindenképpen legkedveltebb nyomozója, a szakadt ballonkabátos, folyton szivarozó, rozoga járgánnyal közlekedõ Columbo hadnagy immár közel négy évtizede küldi rács mögé a világ legagyafúrtabb gyilkosait.



Columbo, aki szokatlan kérdéseivel, problémáival és buldogokat is megszégyenítõ kitartásával lassan felõrli a gyanúsítottak idegeit és megtalálja a legapróbb hibát is a majdnem tökéletesen kivitelezett gyilkossági ügyeknél, elõször 1968 februárjában bukkant fel az amerikai NBC televízióban, majd 1971-tõl elindult a mai napig töretlen népszerûségnek örvendõ sorozat!



A Columbo gyûjtemény elsõ darabja a hét egész estés krimibõl álló, 1971-72-es elsõ évad mellett az 1968-as elsõ Columbo történetet, és az 1971 elején bemutatott sorozatindító epizódot is tartalmazza. Filmtörténeti szempontból érdemes megemlíteni, hogy az elsõ évad elsõ epizódját nem más rendezte, mint az akkor még ismeretlen, de tehetséges fiatal rendezõ, Steven Spielberg!