Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KNIGHT RIDER - 1. ÉVAD (8 DVD)
KNIGHT RIDER - SEASON ONE (1982)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:David Hasselhoff, Edward Mulhare, Patricia McPherson
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Mono
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:1151 perc


12990 Ft.Nem kapható


Egy fiatal, egyedülálló nyomozót életveszélyes fejlövés ér egy rajtaütés során. Mindenki úgy tudja, hogy a férfi a kórházban belehalt a sérülésbe, de a valóság az, hogy egy drága orvosi beavatkozásnak köszönhetõen sikerül megmenteni az életét. Most új arccal és új személyazonossággal – Michael Knight-ként - egy különleges ügy szolgálatába állhat. Wilton Knight, egy haldokló milliárdos hisz abban, hogy egy ember is elég ahhoz, hogy megváltozzon a világ, ezért Michael-t felkéri, csatlakozzon az általa alapított titkos szervezethez, és segítsen rács mögé juttatni minél több bûnözõt.



Michael új társa nem más, mint egy minden tekintetben felturbózott sportkocsi, egy Pontiac Firebird TransAm, amely ellenálló, akár egy tank, gyors, akár egy sugárhajtású repülõ, képes átugrani akadályokon, kétkeréken haladni szûk sikátorokban, és nem utolsósorban ultramodern fedélzeti számítógépének köszönhetõen olyan mesterséges intelligenciával is rendelkezik, amelynek köszönhetõen önálló személyiségként is megállja a helyét. "Õ" a Knight Industries Two Thousand, vagyis K.I.T.T., a szarkasztikus humorú, önálló döntésekre is képes beszélõ járgány, aki Michael-lel kart-karba öltve, vagy inkább tengelyt-karba öltve megkeseríti a bûnözõk életét!



A 80-as évek kult-sorozata negyed évszázad elteltével is hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Nem csoda, ha az alkotók 2008-ban egy új Knight Rider sorozat indításán gondolkodnak!