Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BIBLIA ŐSI TITKAI I.


Formátum:DVD
Műfaj:Vallási
Forgalmazó:Visual Bible
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:104 perc


990 Ft.Nem kapható


Ez a DVD 3 filmet tartalmaz!

Szent Biblia: Valóság vagy fikció?
A Biblia lapjain a történelem leglátványosabb eseményei elevenednek meg. De igaz-e mindez? Mítosz vagy realitás? Tény vagy mese? Most választ kaphatunk. Bibliatudódok és kételkedõk nyilatkoznak a Szentírás legvitatottabb kérdéseirõl. Íme, egy csodálatos bizonyíték! A bibliai események színes, drámai felélesztése. Tudományos kísérletek gyõzhetnek meg arról, hogy az új és lenyûgözõ eredmények a Biblia aktualitásáról és értékességérõl beszélnek.
Kísérjük figyelemmel a 'Bibilia õsi titkai' címû sorozatot, és magunk is válaszolhatunk! Kiváló televíziós szakemberekkel együtt dolgozva tettük ezt a filmet alkalmassá mind otthoni, mind gyülekezeti vetítésre.

'Egy provokatív filmsorozat, amely elmélyíti hitünket és állást foglal a Biblia számos vitás kérdésében.'- Dr. Bill Bright, a Campus Crusade for Christ International elnöke.

'Noé bárkájának ötezer éves története hitelesen tárul szemünk elé. Jól dokumentált, alapos kutatómunka.'- David W. Balsinger, a 'Noé bárkájának keresése' (1976), és a 'Noé bárkájának hihetetlen felfedezése' (1995) címû könyv írója

Valóság vagy mese?
Egy váratlan világkatasztrófa. Szûnni nem akaró esõzés.
Folyók, tengerek lépnek ki medrükbõl. A viharos erejû széllel és hullámokkal egy kipróbálatlan hajó készül szembeszállni...egy teljes éven keresztül?
Képtelenség...vagy mégse? Hogy volt képes Noé ilyen hatalmas hajó megépítésére? Milyen technológiát alkalmazott? Hogy bírta el a bárka a nagy állatsokaságot?
Elképesztõ, új óceánográfiai kísérletek adnak egyértelmû magyarázatot mindezen kérdésekre.

Volt-e világméretû vízözön?
Perzsia... Kína... Egyiptom... A világ több mint 200 kultúrájában elõfordul ez a történet. Mindegyikben szó van árvízrõl, egy óriási hajóról, állatokról, néhány túlélõrõl.
Véletlen egybeesés? Vagy egy õsi történet napjainkig húzódó szála? Honnét származik és hová vonulhatna el az egész Föld elfedéséhez elegendõ víz?
Vegyük számba azokat a meglepõ titkokat, amelyeket a mai tudományos felfedezések és archeológiai ásatások hoztak felszínre!

Mi történt vele?
Lehetséges mindez? Az óriási fabárka valóban az Ararát-hegység omladozó északi lejtõjének jege alatt fekszik?
Több tucat hiteles szemtanú számol be egy bárkáról. De mi van a bárkáról készült állítólag eltûnt fotókkal? Igaz történet vagy mese?
Döntsük ek együtt! De elõbb nézzük meg az Ararát kutatók hihetetlen kalandjainak dokumentumait!