Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BIBLIA ŐSI TITKAI III.


Formátum:DVD
Műfaj:Vallási
Forgalmazó:Visual Bible
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:55 perc


990 Ft.Nem kapható


Ez a DVD 2 filmet tartalmaz!

Szent Biblia: Valóság vagy fikció?
A Biblia lapjain a történelem leglátványosabb eseményei elevenednek meg. De igaz-e mindez? Mítosz vagy realitás? Tény vagy mese? Most választ kaphatunk. Bibliatudódok és kételkedõk nyilatkoznak a Szentírás legvitatottabb kérdéseirõl. Íme, egy csodálatos bizonyíték! A bibliai események színes, drámai felélesztése. Tudományos kísérletek gyõzhetnek meg arról, hogy az új és lenyûgözõ eredmények a Biblia aktualitásáról és értékességérõl beszélnek.
Kísérjük figyelemmel a 'Bibilia õsi titkai' címû sorozatot, és magunk is válaszolhatunk! Kiváló televíziós szakemberekkel együtt dolgozva tettük ezt a filmet alkalmassá mind otthoni, mind gyülekezeti vetítésre.

'Egy provokatív filmsorozat, amely elmélyíti hitünket és állást foglal a Biblia számos vitás kérdésében.'- Dr. Bill Bright, a Campus Crusade for Christ International elnöke.

'Noé bárkájának ötezer éves története hitelesen tárul szemünk elé. Jól dokumentált, alapos kutatómunka.'- David W. Balsinger, a 'Noé bárkájának keresése' (1976), és a 'Noé bárkájának hihetetlen felfedezése' (1995) címû könyv írója

Mózes...Átkelés a Vörös-tengeren
Égõ csipkebokor a sziklás hegyoldalon.
Isteni jel, vagy csak egy napszúrást kapott pásztor hallucinációja?
Közel 2 millió menekült kel át szárazon a Vörös-tengeren, miközben az õket üldözõ egyiptomi hadsereg vízbe veszik. Csoda vagy káprázat?
Fedezzük fel a meglepõ igazságot!

Mózes és a tíz parancsolat
A két kõtábla, amibe Isten az ujjaival vésett, eltûnt.
Hol van most? A történelem pora fedte be, vagy eltûnt a politika süllyesztõjében? Pontosan hol is található a Sínai-hegy?
Napjaink archeológiai expedíciója eleveníti fel ezeket a kérdéseket, és egy lehetséges megoldást tár fel.