Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BIBLIA ŐSI TITKAI IV.


Formátum:DVD
Műfaj:Vallási
Forgalmazó:Visual Bible
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:50 perc


990 Ft.Nem kapható


Ez a DVD 2 filmet tartalmaz!

Szent Biblia: Valóság vagy fikció?
A Biblia lapjain a történelem leglátványosabb eseményei elevenednek meg. De igaz-e mindez? Mítosz vagy realitás? Tény vagy mese? Most választ kaphatunk. Bibliatudódok és kételkedõk nyilatkoznak a Szentírás legvitatottabb kérdéseirõl. Íme, egy csodálatos bizonyíték! A bibliai események színes, drámai felélesztése. Tudományos kísérletek gyõzhetnek meg arról, hogy az új és lenyûgözõ eredmények a Biblia aktualitásáról és értékességérõl beszélnek.
Kísérjük figyelemmel a 'Bibilia õsi titkai' címû sorozatot, és magunk is válaszolhatunk! Kiváló televíziós szakemberekkel együtt dolgozva tettük ezt a filmet alkalmassá mind otthoni, mind gyülekezeti vetítésre.

'Egy provokatív filmsorozat, amely elmélyíti hitünket és állást foglal a Biblia számos vitás kérdésében.'- Dr. Bill Bright, a Campus Crusade for Christ International elnöke.

'Noé bárkájának ötezer éves története hitelesen tárul szemünk elé. Jól dokumentált, alapos kutatómunka.'- David W. Balsinger, a 'Noé bárkájának keresése' (1976), és a 'Noé bárkájának hihetetlen felfedezése' (1995) címû könyv írója

Sámson
Sámson a Biblia egyik legszínesebb egyénisége.
Öntelt, lobbanékony, bosszúálló. Valóságos személy volt? Képes-e egy ember romba dönteni a Filiszteusok templomát? Egy szamár állcsontjával megölni ezer ellenséget? És ha hõs volt, hogyan engedhette meg Delilának, hogy lépre csalja?
Új archeológiai kutatások meglepõ fordulattal gazdagítják Sámson történetét.

Valóban leomlottak Jerikó falai?
Jerikó, a világ egyik legõsibb és legtitokzatosabb városa.
Lehetséges, hogy várfalai egy kürt szavára omlottak le?
Megtörténhet, hogy a sebes folyású Jordán hirtelen megáll, hogy a város megtámadására induló Izráeliek szárazon keljenek át?
A kételkedõk azt mondják: nem. De az õsi Jerikói ásatások néma tanúi másként vélekednek errõl.